FINCA LA LINDA

Los Ventorros (Malaga)

 

Passie voor gastvrijheid


We kregen kippenvel toen we hier voor het eerst gingen kijken. Niet van de kou, maar van deze prachtig verbouwde Spaanse finca in de buurt van Comares. Er heerst een bijna serene stilte waardoor je meteen tot rust komt. De trotse eigenaren – een Nederlands ondernemerspaar- hebben de schoonheid van buiten ook binnenshuis doorgevoerd.

Ga naar de website van Finca La Linda

Boretti fornuis
Middelpunt is het grote rode Boretti fornuis, de mannelijke helft is namelijk een verdienstelijk kok. Ook daarover hoef je tijdens je vakantie dus geen zorgen te hebben. Want behalve het ontbijt dat je bij mooi weer op de patio eet, kun je ook lunch en avondmaaltijd hier gebruiken. Je kunt je door de kok laten verrassen, maar ook je wensen kenbaar maken. En tenminste één keer per week staat er paella, een barbecue of andere (lokale) specialiteit op het menu. De B&B heeft drie kamers die allemaal ruim en comfortabel zijn evenals de badkamers. De bedden zijn speciaal ingevlogen uit Nederland, dus van Noord-Europees comfort. En Internet is er ook.

Omgeving
De finca ligt temidden van olijf- en amandelgaarden in het gehucht Los Ventorros. Daar vind je behalve een paar barretjes, restaurant en een handvol terrasjes ook een leuke cadeauwinkel El Duende waar je de vakantiesouvenirs voor de thuisblijvers kunt kopen. De B&B  ligt op ongeveer drie kwartier rijden van het vliegveld van Malaga. Via een geitenpaadje loop je in een kwartier naar het mooie bergdorp Comares.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over FINCA LA LINDA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op het plaatje voor meer informatie over Comares

 

 

 

 

 

 

 

 

6 personen  
Prijs per nacht
Laag € 69
Hoog € 79
Ligging landelijk
Website