CASAS MONTEJAQUE

Montejaque (Malaga)

 

Spaanse verrassing tussen de bergen

Als je rust zoekt, maar het niet erg vindt om buren te hebben, kun je hier prima zijn. Dit kleinschalige typisch Spaanse vakantiecomplex ontdekten we bij toeval. Het staat aan de rand van het Spaanse pueblo blanco (witte dorp) Montejaque, dat eigenlijk Verloren Berg of Lost Mountain heet, maar dat  besef je niet als je er bent. Het kijkt uit op het omliggende Guadiaro gebergte. En daar is van alles te doen als je houdt van een beetje actie in je vakantie; van wandelen tot paardrijden, paragliden en zelfs ballonvaren. De aardige Spaanse eigenaar Cristobal of zijn dochter geven je daarover graag alle informatie.

Indeling
Het complex bestaat uit acht huisjes die allemaal op de beschutte tuin en het zwembad uitkijken. Op het grasveld staan ligbedden met parasols. De inrichting is traditioneel Spaans, dus met veel houtwerk en Spaanse plavuizen als vloerbedekking. De huisjes zijn eenvoudig maar netjes en heel compleet. Beneden bevindt zich standaard het woonvertrek met open haard, open keuken en eetgedeelte, satelliettv. De slaapkamer(s) met badkamer zijn op de bovenverdieping. Elk huisje heeft een eigen ingang. En je kunt er zowel per nacht als per week of langer boeken.

Wandelen en meer

De omgeving van Montejaque is een prachtig wandelgebied. Voor een cultureel uitstapje kun je naar Ronda dat op 15 kilometer rijden ligt, maar ook naar steden als Granada, Cordoba en Sevilla zijn prima te doen. Montejaque ligt aan de bekende witte dorpen route en in het natuurpark van de Sierra de Grazalema. In ongveer drie kwartier zit je aan zee.


 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CASAS MONTEJAQUE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 
Klik op het plaatje voor meer informatie over Montejaque

 

 

 

 

24 personen
2 personen nacht-week
Hoog € 76 - € 511
Midden € 68 - € 460
Laag € 64 - € 425
4 personen nacht-week
Hoog € 90 - € 619
Midden € 82 - € 545
Laag € 78 - € 520
6 personen nacht-week
Hoog € 131 - € 790
Midden €  98 - € 650
Laag €  95 - € 641

15% korting op je huurauto!

 

 

 

 

 

 

 

 
Hoofdingang aan de straatzijde

 


Doorkijk op de open keuken

 


Uitzicht op het dorp vanaf het zwembad