EN FRENTE ARTE

Ronda (Malaga)

 

Tropische verrassing in romantisch Ronda

Een paar jaar geleden had de Nederlandse Elle een leuke lezersaanbieding: je kon een boekje met reistips over Andalusië bestellen met bijhorende cd: Andalucia Personal. Het bijzondere was dat het boekje was geschreven door muzikanten die op de één of andere manier een link hadden met Andalusië.  In plaats van muzikanten komen er nu vooral toeristen. Voor de sfeer en misschien vanwege het verhaal, maar vooral omdat het  een goed en leuk hotel is met veel extra´s. 


Indeling
Elk van de veertien kamers in het hotel heeft een eigen sfeer en karakter. Alle kamers hebben een eigen badkamer, televisie, telefoon, cv en airco. De kamers zijn verschillend van omvang, van ruim tot standaard en luxe. De meeste kamers hebben een eigen terras of zitje.

Veel extra's
Hert hotel biedt behalev een geheel eigen sfeer, ook veel extra's. Zo zijn alle drankjes en het ontbijt (tot 12 uur!) bij de prijs inbegrepen, maar ook de bibliotheek, de televisiekamer, poolbiljart, de computerhoek met internet, een sauna en een hele leuke subtropische binnentuin met vissen, vogels en konijnen. En een zwembad!

Ligging
Het hotel ligt aan mooi, oud en rustig straatje in Ronda maar op loopafstand van het historisch centrum. Aan de achterkant heb je vanaf je balkon of terras een prachtig uitzicht over een deel van de Sierra de las Nieves. Het personeel is erg gastvrij en helpt je graag op weg.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over EN FRENTE ARTE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Ronda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 kamers  
Prijs per nacht*
kleine kamer €  70
standaardkamer €  80
luxe kamer €  90
grote kamer € 105
Ligging landelijk
* excl.10% VAT