DE PARADIJSVOGEL

Torre del Mar (Malaga)

 

Ogen te kort

De schoonheid is hier overal om je heen. Buiten, maar ook binnen. De eigenaren hadden namelijk een kunstgalerie in Groningen voor ze naar Spanje verhuisden. En daarvan hebben ze niet alles in Nederland achtergelaten. Het 360 graden uitzicht dat je beloofd wordt, is de eerste beloning die je krijgt als je arriveert bij deze droomvilla. Je ziet de Middellandse zee tot aan de kustlijn van Torremolinos, heuvels rondom en bij helder weer zie je zelfs Marokko. En de klap op de vuurpijl krijg je ´s avonds als de duizenden lampjes van de lager gelegen bad- en kustplaatsen worden ontstoken. Als je hier niet tot het rust komt weten we niet meer.

B&B met appartement
De villa die overal luxe en comfort uitademt, bestaat uit een B&B met twee kamers en een zespersoons appartement. De sfeervolle torenkamer heeft bovendien een groot dakterras.

Huisbioscoop
En als je even bent uitgepraat dan verdwijn je naar de filmkamer, terwijl je partner in de fitnessruimte de overtollige vakantiepondjes wegwerkt of alvast de barbecue aansteekt, want die is er ook. Het is maar een idee, want ook zonder al deze luxe extra´s raak je hier geen seconde uitgekeken. Met de wereld aan je voeten kun je er heerlijk wegdromen over andere verre reizen die je hierna nog wilt maken of over je reservering voor de volgende keer...


's Zomers kunnen gasten beschikken over de koelkast en barbecue in de buitenkeuken

Ligging
De Paradijsvogel ligt  bovenop een heuvel die je via een lange, maar goed begaanbare weg naar boven bereikt. In tien minuten ben je aan zee en in 40 minuten zit je in Malaga. De afstand naar Granada, Cordoba en Sevilla varieert van anderhalf tot ruim twee uur.  


MEER INFORMATIE

Meer informatie over DE PARADIJSVOGEL? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over TORRE DEL MAR

 

 

 

 

 

4 personen  
Prijs per nacht
v.a. 3 nachten   € 90
Ligging kust

 

 

 

 

Eén van de badkamers

 

 

Je eigen terras bij de torenkamer

 

 

 

 

Huis op de heuvel