LA HIDALGO

Vva de la Concepción (Malaga)

 

Rust, reinheid en ´reïncarnatie`

Hoewel schoon, netjes en compleet , hebben we dit huis niet gekozen vanwege de smaak van de Spaanse eigenaren, maar vooral door de fantastische ligging. Vanaf het lager gelegen terras bij het zwembad heb je het gevoel alsof de wereld letterlijk aan je voeten ligt. Meer dan dit uitzicht heb je eigenlijk niet nodig om na je vakantie als herboren terug te komen. Overdag kun je zwemmen en zonnebaden, ´s avonds steek je de (vaste) barbecue aan voor een heerlijke chuleton (Spaanse t-bone) die je eet aan de stenen tafel op het  andere terras (dat trouwens omheind is en daardoor veilig voor je kleine kinderen). Daarna is het wachten op het geluid van de krekels en de zonsondergang. En als de stilte je even te veel wordt, kun je naar Antequera, of naar een van die andere prachtige steden in de buurt. Of gewoon naar een terrasje in het dorp.

Indeling
Het huis heeft drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. In de woonkamer staat een allesbrander voor de koudere avonden.  Een niveau hoger staan de eettafel en een kleine sofa.. De keuken is net zoals de rest van het huis fris en netjes. Het huis leent zich prima voor een familievakantie.

Ligging
Het huis ligt aan een overharde weg op een minuut of tien rijden van Villanueva de la Concepción, een authentiek Spaans dorp in de buurt van El Torcal. Het ligt op zo´n 45 minuten rijden van het vliegveld van Malaga, in een uur rijd je naar Granada, naar Cordoba is ruim een uur en in 40 minuten ben je aan de kust. In het dorp vind je een paar supermarkten,  diverse bars en restaurants en een internetcafé.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over LA HIDALGO? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

klik op het plaatje voor meer informatie Villa nueva de la Concepción

 

 

 

 

 

5 personen  
Prijs per week
laag € 600
midden € 750
hoog € 850
Ligging landelijk