HUIS MET DE IRISSEN

La Higuera (Malaga)

 

Huisje, palmpje, biertje

Een echt Spaans gezinshuis is dit. Gelegen in een prachtige omgeving, maar niet al te ver van de bewoonde wereld. Met een leuke besloten binnentuin,  schommels voor de kinderen, schaduwplekken en - zoals alle Spaanse huurhuizen -schoon en met alles d´r op en d´r aan. De eigenaren woonden er ooit zelf, maar nu hun opgroeiende puberdochters meer oog hebben voor de jongens dan voor dit mooie huis, is het gezin in het dorp gaan wonen. Het huis is geschikt voor vier personen. Terwijl jij kijkt of de gegrilde gamba´s al klaar zijn, neemt de rest van de familie nog een duik in het zwembad. En als de kinderen op bed zijn, kun je zelf nog een duik nemen en op je rug de sterren tellen.

Zicht op zwembad en bijgebouwtje

Indeling
Het huis heeft  twee slaapkamers, eentje met tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer, een wasmachine en een keuken met vaatwasser. En satelliettv. Ook dit huis heeft een typisch Spaanse inrichting en wordt zoals alle Spaanse huizen van dit kaliber keurig onderhouden. Dat geldt ook voor de tuin met palmbomen en andere tropische planten.

Ligging
Het huis ligt op een paar minuten rijden van Villanueva de la Concepción, een authentiek Spaans dorp in de buurt van El Torcal. En vanaf het vliegveld van Malaga doe je er zo´n 45 minuten over. In een uur rijd je naar Granada en het Alhambra, naar Cordoba is het ruim een uur en in 40 minuten ben je aan de kust. In het dorp vind je een paar supermarkten, diverse bars en restaurants en een internetcafé.  

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HUIS MET DE IRISSEN? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Klik op het plaatje voor meer informatie over Antequera

 

 

 

 

 

4 personen  
Prijs per week
Laag € 600
Midden € 700
Hoog € 800
Ligging landelijk

 

15% korting op je huurauto!