DE ONDERGAANDE ZON

La Higuera (Malaga)

 

Eindeloos tafelen

Je verheugt je nu al op de lunch in de schaduw onder de oude eik. Wat een heerlijke plek! Schenk nog maar eens bij, dat wordt lang tafelen hier. Ook dit is zo´n typisch Spaanse vakantievilla waar je het moeiteloos een paar weken uithoudt. Zelfs als het regent is er binnen ruimte genoeg. Maar je komt natuurlijk vooral vanwege de omgeving en het uitzicht rond dit prachtige natuurgebied El Torcal. Aan je linkerhand doemen dramatisch de rotsen op en rechts blik je eindeloos over de glooiende velden die in het najaar langzaam groen kleuren, om in juni te veranderen in een bonte lappendeken van geel en roodbruin.

Indeling
Het huis heeft vier slaapkamers waarvan drie met een tweepersoonsbed en een kamer met eenpersoonsbed. Er zijn drie badkamers, waarvan een met ligbad. In de keuken staan een vaatwasser en wasmachine. De woonkamer heeft een open haard, voor extra verwarming zijn er ook elektrische radiatoren. Verder is er satelliettv, een dvd speler en een buitenbarbecue.

Omgeving
De nabije omgeving leent zich voor eindeloze wandelingen. Met een huurauto kun je de wijde omtrek verkennen en Antequera aan doen. Maar ook historische steden zoals Granada, Sevilla en Cordoba zijn goed te bereiken vanaf hier. Maar je kunt ook gewoon blijven zitten onder de eik en wachten op de zonsondergang. Die is namelijk spectaculair door de lichteffecten op de rotsen van El Torcal.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over DE ONDERGAANDE ZON? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

klik op het plaatje voor meer informatie over Antequera

 

 

 

 

 

7 personen  
Prijs per week
laag € 700
midden € 800
hoog € 900
ligging landelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeervol

Badkamer

Open keuken