ISABEL DE NON

la Higuera (Antequera)

 

De non en de dorpsheld

Alleen al vanwege het verhaal erachter wil je dit huis een keer huren. Een meisje met liefdesverdriet werd non en verhuisde naar een gehucht in de buurt van Antequera, la Higuera. In dat dorp woonden ook kinderen, maar die hadden geen school. De school kwam er, net zoals een huis voor Isabel, de non. De non werd oud en schonk het huis aan Ramiro, een vriend voor het leven én de plaatselijke Che Guevara. Die is tot op de dag vandaag de eigenaar. 

Grote tuin met zwembad

Indeling
Het huis heeft net zoals alle huizen in dit gebied een verpletterend uitzicht en veel stenen details, waaronder ook enkele  ´kunstwerkjes´ van de eigenaar en een stenen tafel bij het zwembad.  De inrichting is traditioneel Spaans, dus met veel originele details. Er zijn twee badkamers en drie slaapkamers, waarvan twee met 2-persoonsbed. Een wasmachine en satellietv zijn er ook. Rondom het huis zijn diverse terrassen waar je van het uitzicht, de zon, de rust en de ruimte kunt genieten. En een barbecue. Op en top vakantie dus!


MEER INFORMATIE

Meer informatie over ISABEL DE NON? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over Antequera

 

 

 

 

 

 

 

6 personen  
Prijs per week
Laag € 600
Midden € 750
Hoog € 850

 

 

 


Spaanse keuken

 


Waterput

Hoekje in de tuin