TOP RURAL

Riogordo (Malaga)

 

Een sprookje dat nooit ophoudt...

Alsof je de sprookjes van duizend en één nacht in het echt beleeft. Maar dan in de twinstigste eeuw. Nadat je vier suites van dit luxehotel hebt gezien, ben je de eerste tien minuten sprakeloos. Verrassend, vrolijk, anders, eigentijds, eclectisch, comfortabel, en intiem. Het is allemaal van toepassing en dan nog schieten woorden te kort. En vergeten we het schitterende uitzicht en de gastvrijheid van de Engelse eigenaren. Enfin, als je boekt in de lente of zomer, heb je niet alleen je eigen privéterras maar ook je eigen zwembad en tuin. ´s Morgens hangt er versgebakken brood aan je deur, in de koelkast  vind je de overige ingrediënten voor je ontbijt. Overbodig om te zeggen dat het allemaal van de allerbeste kwaliteit is en deels afkomstig van eigen land en tuin.

Indeling
Je suite is riant en van alle gemakken voorzien. Er is een afzonderlijke slaapkamer en luxe badkamer, een living met houtkachel en een aanrecht met kookgedeelte. Maar wat zal je je druk maken? In het intieme, bijbehorende  restaurant kun je op topniveau dineren. De eigenaresse is een gerenommeerde kok en won diverse prijzen.

Van bruiloft tot zakenbespreking

Het hotel leent zich voor verschillende doeleinden. Van een luxe verwenweekend met de liefde van je leven, tot toplocatie voor intieme zakenbesprekingen. Voor eventueel meereizende partners is er voldoende afleiding en privacy voor een eigen programma. Als je trouwplannen hebt en dat in stijl wilt doen, moet je hier je feest geven. Dat wordt gegarandeerd een sprookje met een happy end.

Verwenweekenden
Het hotel organiseert diverse arrangementen en verwenweekend, ook op maat. Ook zakelijke en andere arrangementen zijn mogelijk.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over TOP RURAL? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto hierboven voor meer informatie over Riogordo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4x2 personen
Prijs per nacht
suite € 225
ontbijt inbegrepen
Ligging landelijk

 

 

 

 

 

 

De laatste aanwinst van het hotel is een luxe privé spa met mineraalrijk water uit eigen ondergrondse bron.

Je kunt er heerlijk ontspannen met etherische olieën, maar ook

verschillende schoonheid-

en massagebehandelingen ondergaan.