VIVA DOLORES

Frigiliana (Malaga)

 

Personen 6
Prijs week
Voor €   800
Hoog € 1500
Midden € 1000
Ingang huurperiode zaterdag
airco € 50
Wifi € 15
Ligging Kust

 

Ik Vertrek! Dat is het eerste wat bij je opkomt bij de aanblik van deze heerlijke Andalusische vakantiewoning in Frigiliana. Deze biedt namelijk alles wat je verwacht. Authentiek Spaans qua sfeer, maar huiselijk Nederlands qua sfeer en comfort. Aan de achterkant beschut door de bergen, aan de voorkant 180 graden zeezicht en de vallei daaronder. Dit alles uiteraard inclusief riant zwembad (9 x 5 meter), een buitenkeuken met vaste barbecue, een overdekt terras en een veranda. Wees eerlijk, meer dan dit en een goed humeur heb je in je vakantie niet nodig.

 
Indeling

De woning heeft een gezellige woonkamer, een afzonderlijke keuken met alle moderne gemakken zoals magnetron, oven en vaatwasser. Het huis heeft drie slaapkamers waarvan eentje op de begane grond met ruime badkamer met ligbad. Er is eventueel ruimte voor een extra (zevende) bed. Er is Nederlandstalige televisie en voor een meerprijs ook Internet (via Wifi) en airco.

Ligging

En ook de ligging van dit vakantiehuis in Frigiliana is ideaal, aan de rand van Frigiliana, het witste dorp van Andalusië en op een kwartiertje van zee en het strand van Nerja, het leukste strand van het zuiden. Vanaf het vliegveld van Málaga is het ongveer 45 minuten rijden.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over VIVA DOLORES? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

Klik op de foto voor meer informatie over Frigiliana