DROOMHUIS AAN ZEE

Los Caños de Meca (Cádiz)

 

4 Personen  
Prijs week
Laag € 480
Midden € 610
Hoog € 940
Augustus € 1035
Ligging Costa de la Luz

 

Wat we nou toch weer hebben ontdekt! Het is te mooi om waar te zijn, deze droomhuisjes voor de hippy view op loopafstand van zee, met aardige eigenaren (duhhuh), eindeloze zandstranden, pijnboombossen om in te verdwalen, golven om in te jumpen, dorpjes om te blijven plakken en een sfeertje om van te watertanden. Allemaal even leuk, uniek en bijzonder, van alle gemakken voorzien en volledig gerund op ecologische basis. This is the real thing babe!

Het huis grenst via een binnenplaats aan een tweede huis dat ook gecombineerd gehuurd worden met in totaal 6 tot 8 slaapplaatsen.

Ligging
Deze idylle aan de Spaanse lichtkust is de ideale combinatie van zee en landelijkheid. De uitgestrekte omgeving is nagenoeg onaangetast en de omliggende dorpjes zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard. Los Caños de Meca ligt op zo’n 1,5 uur rijden van het vliegveld van Sevilla en op zo’n 2,5-3 uur rijden van Malaga. In ongeveer 50 minuten zit je in Jerez de la Frontera, Cádiz en Tarifa. Conil de la Frontera en Vejer de la Frontera liggen om de hoek.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over DROOMHUIS AAN ZEE? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


 

 

Klik op de foto hierboven voor meer informatie over Los Canos de Meca