EEN GOUDEN GREEP

Riogordo (Malaga)

 

De sjeik te rijk

Dit vakantiehuis in Andalusie is net zo authentiek als het landschap waarin het staat. Behalve Spaanse (stijl)kenmerken vind je er Moorse en Noord-europese invloeden. Het is gebouwd in een tijd dat iedere dorpeling je voor gek verklaarde als je hier ging wonen. Nu is iedereen jaloers op de Belgische eigenaar die toen al voorzag dat buitenlandse bezoekers als bijen op honing op deze omgeving zouden afkomen. Een rijke oliesjeik wilde ooit zelfs de hele berg kopen, maar gelukkig stak de gemeente daar een stokje voor. Van pottenkijkers heb je hier trouwens geen last, want met zoveel ruimte rondom heb je de grootste privé-tuin ooit.

Indeling
De eigenaar heeft het huis onlangs opnieuw gemoderniseerd. Zo´n beetje alles is aangepakt en vernieuwd, zowel binnen als buiten. De meest ingrijpende wijziging is een vierde slaapkamer met eigen badkamer en veel extra berg- en kastruimte. Er zijn nu in totaal drie badkamers. Het huis is voorzien van internet en een schotelantenne voor maar liefst 5 flatscreens, airco, verwarming, dubbele beglazing. De inrichting is Spaans met Moorse en Noord-europese invloeden. Het is daardoor een authentiek maar ook persoonlijk huis waarin je je meteen thuis voelt. De gezellige woon en –eetkamer heeft openslaande deuren naar een groot terras. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Rondom het huis zijn volop terrassen met zitjes en een buitendouche. 

Ligging
Het huis ligt in een adembemend mooie omgeving in de heuvels van La Axarquía. Het is wat ons betreft één van de mooiste plekken die we in deze omgeving kennen. Je hebt 360 graden zicht en een uitzicht dat nooit verveelt, in welk jaargetijde je hier ook bent. Je vindt er absolute rust en privacy, terwijl al dat Moorse moois in steden zoals Cordoba, Granada en Sevilla binnen handbereik is. Je boodschappen, de markt en daarna een terrasje doe je in Riogordo.

Twee huizen
Een Gouden Greep kan ook in combinatie met Hof van Heden gehuurd worden voor in totaal 11 personen. Prijs op aanvraag.

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over EEN GOUDEN GREEP? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over Riogordo

 

 

 

 

 

 

 

 

7 personen
Prijs 1 week
Laag €   750
Midden €   950
Hoog € 1300
Prijs 2 weken
Laag € 1200
Midden € 1400
Hoog € 2200
Borg €   250
Ligging landelijk