SLEEP&EAT ONTSPANJEHIER

Colmenar (Malaga)

 

Prijs per kamer nacht
Uno €   55
Dos €   60
Tres €   80
Uno+Dos € 105
Ontbijt inbegrepen
lunch v.a. € 12,00
3-gangenmenu v.a. € 17,00

 

Bourgondisch genieten in landelijk Andalusië

Een Bourgondische B&B voor levensgenieters en lekkerbekken onder de rook van Málaga. Bij Sleep and Eat Ontspanjehier ben je als echte Borgoñón helemaal op je plek. Al je zintuigen worden geprikkeld. Van de oorverdovende stilte tot het adembenemende uitzicht, van de warme zonnestralen op je huid tot de smakelijke gerechten op je bord of een lekker hapje tussendoor. Zonder poespas en pretenties, maar altijd vers en met liefde bereidt door je bourgondische gastheer. Slapen, eten, drinken en genieten op één plek in Andalusië, dat is vakantievieren in het kwadraat! Sleep&Eat Ontspanjehier is ook te huur als vakantiehuis Los Barrancos.

Ga naar de website van Sleep&Eat Ontspanjehier!

 

Kamer Tres met eigen badkamer

Indeling 


Sleep&Eat Ontspanjehier biedt plaats aan zes personen. De B&B bestaat uit drie 2-persoons slaapkamers, *twee badkamers, waarvan eentje en suite (Kamer Tres), een gezellige woonkamer met open haard, een eetkamer met grote aanschuiftafel, een buitenkeuken met barbecue, een zwembad van 8 x4 meter, ligstoelen en zonneterras. Rondom het huis zijn volop en schaduwplekken waar je je kunt terugtrekken met een boek, je favoriete muziek of voor een siësta in een hangmat.

Groot schaduwterras met buitentafel

Familiekamer

Kamer Uno en Dos hebben een gezamenlijke badkamer en zijn ook te huur als familiekamer. Beide kamers worden nooit gelijktijdig verhuurd zonder je voorafgaande toestemming. Als je liever een eigen badkamer wilt houden de eigenaren de andere kamer vrij.

Grote parasols met ligbedden

Privézitje bij Kamer Tres

Ligging Sleep&Eat Ontspanjehier


Bourgondische B&B Sleep and Eat Ontspanjehier ligt op 4 minuten rijden van Colmenar, op een half uur van het vliegveld van Malaga en in één van de mooiste gebieden van Andalusië, de Axarquía. In 40 minuten zit je aan het gezellige strand van Torre del Mar, in een uur in Cordoba, in 5 kwartier in Granada en in ruim twee uur in Sevilla. Ook dichter bij huis zijn er ook volop mogelijkheden voor vermaak. Van het maanlandschap van El Torcal tot  El Chorro en de nieuwe Caminito del Rey en de ontelbare leuke dorpjes met Moorse invloeden en Spaanse tradities tot een terrasje in het dorp.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over SLEEP&EAT ONTSPANJEHIER? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Klik op de foto voor meer informatie over Colmenar