HOF VAN HEDEN

Riogordo (Malaga)

 

4 personen    
Prijs 1 week 2 weken
Laag €   750 €   950
Midden €   950 € 1400
Hoog € 1200 € 2200
Ligging landelijk  

 

Aquarium in de bergen

Je gaat hier helemaal op in het landschap. Letterlijk bijna. Want deze strakke designvilla heeft zoveel glas dat het lijkt alsof je een onderdeel van de natuur om je heen bent geworden. En we overdrijven ook deze keer niet: die is majestueus. Welke kant je ook op kijkt, het is allemaal even mooi. Bij helder weer zie je de zee en de omgeving is net een natuurfilm die je eindeloos opnieuw wilt zien. De eigenaar heeft het huis helemaal zelf ontworpen en van alle gemakken voorzien, onder het motto ´overdaad schaadt´. ´s Zomers is het er koel, in de seizoenen daarvoor en daarna (wanneer de natuur op haar mooist is) aangenaam warm. Geen wonder dat de gasten hier telkens terugkeren.

Indeling
Het huis heeft twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De master bedroom heeft een badkamer en suite met ligbad. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een vaatwasser en wasmachine. Behalve een houtkachel heeft het huis ook airco en verwarming, WiFi en sateliettv. Buiten zijn verschillende zitjes en terrassen, waarvan een met barbecue. Voor een welkomstpakket kan gezorgd worden.

Hof van Heden kan ook in combinatie met Een gouden greep  worden gehuurd voor in totaal 11 personen. Prijs op aanvraag.

 

Omgeving
Aan het uitzicht heb je wat ons betreft al een hele vakantie je handen vol. Dat is werkelijk adembenemend. Elk moment van de dag heeft zijn charmes en ´s avonds zwemmen onder de sterrenhemel is het summum. De villa ligt op steenworpafstand van het leuke dorpje Riogordo waar je in een paar minuten bent. Daar vind je supermarktjes, bakkers, slagers en alles wat je verder aan basisbehoeften nodig hebt. De kust met plaatsen als Torre del Mar ligt op een half uur rijden. Naar Malaga is het niet veel verder en je rijdt in iets meer dan een uur naar Granada of Cordoba. Voor Sevilla moet je ongeveer twee uur aan reistijd uittrekken.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HOF VAN HEDEN? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over Riogordo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moderne keuken

Tweede slaapkamer

Badkamer en suite

Instapdouche

Zwembad