CASA VALLERONDA

Ronda (Malaga)

 

2-6 Personen    
Prijs week maand
Laag € 480 € 800
Midden € 600  
Hoog € 780  
Ligging landelijk  

Picture this: een decor van groen en gras, kwetterende vogels rondom, een kabbelend beekje, je eigen terras en zwembad voor de deur en geen hond die je lastigvalt, ook die van de eigenaren niet. In dit zonnige vakantiehuis in een kleine, vruchtbare vallei onder de rook van Ronda heb je het rijk alleen en ben jij heer en meester over je vakantie. Niks hoeft, alles mag. De enige voorwaarde is dat je van rust en stilte houdt. En van de schoonheid van het echte Andalusië!  

Indeling
Casa Vallecillo is een heerlijk zonnehuis waar het meteen goed aanvoelt. Door de vrolijke kleuren, de huiselijke aankleding, de moderne voorzieningen en de besloten ligging. Het huis beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met moderne keuken en twee ruime badkamers. Verder is er Wifi, een kleine tv, een ruim gesorteerde boekenkast, een houtkachel voor koelere avonden en allerhande voorzieningen voor kleine kinderen zoals speelgoed, een kinderbedje en –stoel. De laatste aanwinst zijn de zonnepanelen waarmee dit huis nog meer recht doet aan zijn groene omgeving.


Moestuin
Het zwembad van 8 x 4 meter is groot genoeg om wat baantjes te trekken en omheind bovendien. Omdat de eigenaren vlak in de buurt wonen en redelijk selfsupporting zijn, is de kans op zo nu en dan een kakelvers eitje of een krop plukverse sla uit eigen moestuin groot. En als je van Lies haar huisgemaakte jam geproefd hebt, wil je nooit meer anders. (En thuisblijvers ook niet als je een potje voor ze meeneemt).Ligging
Casa Vallecillo ligt in een kleine vallei tussen Ronda en Arriate, in de Serrania de Ronda, aan een deels onverharde landweg. Het ligt ver van de dagelijkse hectiek, maar op loopafstand van het dorp. Daar vind je banken, pinautomaten, kleine supermarkten, restaurantjes, terrasjes, tapasbars en al het andere dat een vakantiemens nodig heeft. Ronda ligt op slechts 8 kilometer rijden, maar ook andere Andalusische toppers zoals Cordoba, Granada, Sevilla, Marbella en Malaga liggen op reisafstand. Vanaf het vliegveld van Malaga is het zo’n 90 minuten rijden.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CASA VALLERONDA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto voor meer informatie over Arriate