PERIANA

Malaga (Periana)

 

2-14 personen    
Prijs dag week
tot 8 personen € 360 € 2520
9-10 personen € 420 € 2940
11-12 personen € 450 € 3150
13-14 personen € 500 € 3500
Eindschoonmaak € 200  

 

Hemelse luxe

Als je al een poosje in Andalusië woont met de dagelijkse vanzelfsprekendheid van de natuur alom, vergeet je soms hoe bijzonder dat is. Maar op een dag word je daar vanzelf weer aan herinnerd. Cielos! Wat een hemelse plek! Daar willen wij wel een weekje op cursus of een lang weekend met familie of vrienden doorbrengen. En als je dan ook nog met open armen wordt ontvangen, kan je dag niet meer stuk en straks jouw vakantie ook niet!

Eenmaal met koffie op het terras, moeten onze ogen wennen aan zoveel indrukken. Aan het adembenemende uitzicht op het meer van La Vinuela, aan de Middellandse Zee in de verte, de omringende bergen met de imposante Maroma als blikvanger, het riante (verwarmde) zwembad van 12 x 6 meter, de omliggende terrassen, de pizza-oven. En dan die oorverdovende stilte. Je zou er stil van worden.



Indeling
De villa bestaat uit het hoofdhuis met twee aangebouwde vleugels en het zwembad als centrale middelpunt. In totaal telt het huis 7 slaapkamers en 6 badkamers. Op de begane grond van het hoofdhuis bevinden zich een grote, hoge woonkamer, een ruime woonkeuken, een thee- en televisiekamer in Moorse stijl en een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een overloop met een ruim gesorteerde bibliotheek en een schaakhoek. De rechter zijvleugel heeft twee slaapkamers, beide met badkamer en toilet. De linker zijvleugel herbergt een suite, eveneens met eigen badkamer. Dan is er nog een appartement in het souterrain bestaande uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Luxe
De villa is werkelijk van alle gemakken voorzien, aan alles is gedacht. Er is vloerverwarming voor frisse dagen, satelliettv, WiFi, Wii, een ruim gesorteerde bibliotheek, een recreatieruimte met thuisbioscoop en tafeltennistafel, een muziekbibliotheek, een vaste barbecue, een houtgestookte (pizza) buitenoven, een jeu de boules baan, een vleugel voor muzikale gasten en nog veel meer. Doordat de eigenaren er het grootste deel van het jaar zelf wonen, ademt het huis een zeer persoonlijke en eigen sfeer. Niet in de laatste plaats door de vele bijzondere verzamelingen en bijzondere decoraties. 


Ligging
De villa ligt in de Axarquia, op zo’n 15 minuten rijden van het bergdorp Periana in een prachtige landelijke omgeving die uitnodigt voor eindeloze wandelingen, er zijn diverse routes voorhanden. Het laatste stuk naar de villa gaat via een lange, maar goed begaanbare (en deels verharde) landweg. Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda liggen op maximaal 2 uur rijden, vanaf het vliegveld van Malaga is het zo’n 45 minuten.

De villa wordt uitsluitend verhuurd aan bedrijven, groepen en families voor trainingen, workshops, familierëunies, vriendenweekend inclusief maaltijdverzorging.

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over PERIANA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Periana