FINCA SERRATO

Olias (Malaga)

 

Viva la vida!  


Je krijgt meteen zin om aan te schuiven aan de lange buitentafel om daar de rest van je vakantie te blijven zitten. Want het sfeertje is hier heerlijk Mediterraan. Je begint met een salade, een paar gegrilde worstjes van de lokale slager en een koele tinto de verano in de vroege middag en je eindigt met koffie en een Spaanse brandy. Tegen die tijd hoor je de krekels en zie je sterretjes. Bedtijd! ´s Morgens kraait de haan om je te vertellen dat je eitje wacht en weer een nieuwe vakantiedag begint. 

Finca Serrato staat synoniem voor rust, ruimte en vrijheid. De finca wordt omgeven door vijf hectare grond. Daarop staan behalve olijf-, amandel- en vijgenbomen ook cactussen, kurkeiken en in het voorjaar wilde bloemen. Je gaat echt back to basic, want de boerderij voorziet in zijn eigen energie- en watervoorziening.

Indeling
Je vakantieoord biedt ruimte aan maximaal 14 personen kan ook nog. Behalve twee appartementen, zijn er in de cortijo zelf nog 4 kamers (waarvan 2 en suite), een gemeenschappelijke zitkamer, internetruimte, keuken en badkamer. Verwende luxedieren zijn hier misschien niet zo op hun plek, maar rustzoekers en levensgenieters des te meer. Alle ingrediënten die je in een vakantie nodig hebt zijn aanwezig. En je bent hier zo vrij als een vogel, waarvan je er trouwens genoeg ziet vliegen.  Kortom, een prima adres voor als je budget beperkt is maar je behoefte aan een zorgeloze vakantie in het verre zuiden groot.



Ligging
Behalve voor jezelf is het hier een eldorado voor kinderen. Ze kunnen eindeloos struinen in de omgeving, stenen zoeken bij de rivier, hagedisjes vangen of op zoek naar een vossen- of konijnenhol. De finca ligt midden in de Montes de Malaga, aan de prachtige oude weg naar Malaga stad. Nog steeds een feest om te rijden! De andere kant op ga je naar Colmenar, daar ben je vanaf de verharde weg in zo´n 10 minuten. Naar het vliegveld van Malaga is het ongeveer een klein uur rijden. Vanaf de verharde weg moet je nog een minuut of 10 rijden voor je bij het huis bent via een lange en deels onverharde maar goed begaanbare weg. De beloning is groot! 

 

Klik op de foto voor meer informatie over Colmenar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 personen
Prijs nacht
kamer v.a. € 22,00
ontbijt ja
Prijs week
appartement € 295
Ligging landelijk