FINCA NIRVANA

Colmenar (Malaga)

 

4 personen  
Prijs week
Laag € 650
Hoog € 850
Midden € 750
eindschoonmaak € 50
water/electra p/m
Ligging landelijk

In Spanje staat een huis ja, ja. Van je tingele tingela hop sa sa. En wat voor huis! Ruim van opzet, strak van vormgeving en modern van inrichting. En wat een plek! Als je verstandig bent sla je voor een week boodschappen in en duik je de rest van de vakantie onder in deze oase van rust. Om te genieten van alles dat het zonnige zuiden van Andalusië voor je in petto heeft. Maak je borst maar nat!
Indeling
Het huis is spiksplinternieuw, gebouwd naar de smaak van de eigenaren en volgens het ontwerp van Yvonne, de charmante vrouw des huizes. Het resultaat is een klein zonnepaleis waar het ´s zomers heerlijk koel is en ´s winters aangenaam warm.


Je komt binnen in de ruime woonkamer met leuke zithoek en open keuken met grote eettafel. ´s Winters en op frisse avonden bieden de vloerverwarming en de houtkachel je warmte en gezelligheid. In het halletje naar de master bedroom wordt je vrolijk van het mozaiekraam en rustig van het buddhabeeld eronder. Behalve een slaapkamer met tweepersoonsbed is er een heerlijke badkamer met grote inloopdouche. Via de wenteltrap naar boven kom je op een vide met televisie en slaapbank. Daarachter bevindt zich de tweede slaapkamer met twee heerlijke bedden van Hollands steigerhout. Net zoals in de beneden slaapkamer is er volop kast- en opbergruimte. Het huis heeft een klein maar comfortabel zwembad (dat deze zomer wordt vervangen door een luxer model), een groot terras met eettafel en stoelen, Nederlandse televisie en Internet.


Ligging
Het huis ligt in het hart van de Axarquía, in een prachtige omgeving die landelijk, liefelijk en ruig tegelijkertijd is. De aanlooproute er naar toe is een feest op zich. Het huis ligt op een kwartiertje rijden van het bergdorp Colmenar, de plaats waar je ook je boodschappen doet en een terrasje pakt. De laatste 5 minuten voeren je langs een grotendeels onverharde, maar goed bereikbare landweg naar je eindbestemming.
Het vliegveld van Malaga ligt op 3 kwartier rijden, Granada en Cordoba op ruim 1 uur, Sevilla op ruim 2 uur en de kust op 45 minuten (Malaga, Torre del Mar).

JA LEUK! INFORMEER MIJ OVER DE BESCHIKBAARHEID! 

Klik op de foto hierboven voor meer informatie over Colmenar