HUIS VAN DE NONNEN

Periana (Malaga)

 

6 x 2 personen    
Appartement 1 week 2 weken
Laag € 280 € 480
Midden € 420 € 785
Hoog € 495 € 898
Studio  
Laag € 225 € 389
Midden € 350 € 640
Hoog € 395 € 695

 

 

Tijd van leven

De naam van dit logement herinnert in niets aan het kloosterleven, behalve misschien dat je vredig en stil wordt van de omgeving waarin het zich bevindt. Het Huis van de Nonnen bestaat uit een klein complex met zes afzonderlijke vakantieverblijven en is daarom heel geschikt voor activiteiten in groepsverband. Je kunt het per nacht huren of tot drie weken en langer. De oorspronkelijke hoeve is drie eeuwen oud maar werd helemaal in Andalusische stijl gerestaureerd.

Indeling
Elk verblijf heeft een afzonderlijke slaapkamer, een moderne badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met open haard en een terras of veranda, dus je hebt genoeg privacy als je je wilt afzonderen. De inrichting is typisch Andalusisch. Aan de voorkant is een immens terras, waar je met gemak het hele dorp kunt uitnodigen en op de gezellige binnenplaats zit je uit de wind en in de schaduw. 


Spaanser kan niet

Omgeving
In een paar minuten zit je in Periana, een leuk dorp met prachtige vergezichten. Een goed kwartiertje later ben je aan zee. In Torre del Mar bijvoorbeeld, een levendige Spaanse badplaats met een gezellige boulevard en een leuke markt op donderdagochtend. Als je verder wilt uitvliegen, naar Granada of Cordoba bijvoorbeeld zit je in mum van tijd op de snelweg. En Malaga en het vliegveld zijn zo´n drie kwartier bij je vandaan.
%ContactFormulierKort%


Uitzicht vanaf het terras bij één van de appartementen

 

klik op het plaatje voor meer informatie over Periana

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een van de slaapkamers

 

 


Keuken

 


Je eigen zitje

 

 

 


Een van de badkamers

 


Veel planten in de Patio