PUERTO ALTO

Estepona (Málaga)

 

Daar bij die haven 

Een zeiljacht, een cruiseschip, een vrachtboot. Dat is zoal wat er voorbij vaart op een gewone dag. Het hele jaar rond, want dit huis ligt pal aan zee, aan de oude haven van Estepona. Je ideale dag begint met verse jus en een tostada op het balkon, gevolgd door een ommetje langs de pier en een kop koffie op een terrasje als beloning. Ondertussen overpeins je of je hier of thuis gaat lunchen. Nu ja, de rest kun je zelf wel invullen.

Indeling
Via de hal kom je binnen in de royale woonkamer met openslaande deuren naar het grote balkon. Op dezelfde verdieping is de envoudige maar functionele keuken. Een verdieping lager en twee hoger bevinden zich de drie slaapkamers, op iedere verdieping een en ieder met eigen badkamer en (dak)terras of balkon. Het huis heeft een eigen sfeer door de verschillende schilderijen en andere kunstvoorwerpen. En kijk maar eens goed naar de tegeltjes in de keuken, die zijn door de eigenaresse zelf beschilderd.Ligging
Het huis ligt pal aan de oude haven van Estepona en kijkt uit op de Middellandse Zee. Het is volledig omheind en onderdeel van een goed onderhouden - overwegend Spaanstalige -urbanisatie met een mooie tropische tuin en een groot gemeenschappelijk zwembad. Uitstapjes naar Marbella, Malaga, Ronda, Tarifa en het prachtige Andalusische achterland zijn prima te doen. Vanaf het vliegveld van Malaga is het ongeveer 3 kwartier rijden.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over PUERTO ALTO? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Estepona

 

 

 

 

 

 

  

 

6 personen  
Prijs per week
Laag  € 700
Midden  € 850
Hoog  € 1000
Ligging kust