VILLA RAMA

Casares (Malaga)

Green green grass of home. In een groene vallei op een half uurtje rijden van zee kun je de boel de boel laten en tot rust komen. Elk jaar strijken hier een paar bekende coryfeeën (nee, niet Tom Jones) neer die hetzelfde doen. En dat soms al 20 jaar lang. Niet zo gek, want dit landgoed werd ooit gekocht door een architect die er wel brood in zag. En dat had hij goed gezien.

De villa ligt aan de rand van een groot grasveld en een prachtig onderhouden tuin. In de verte staan olijfbomen en ander groen. Het is een echt familiehuis voor vier volwassenen en twee kinderen. Er zijn twee slaapkamers, eentje boven, eentje beneden. Beide met aangrenzende badkamer en inloopkast waar eventueel nog een extra bed geplaatst kan worden. Vanuit de knusse woonkamer en keuken op de middelste verdieping leidt een trap naar een overdekt terras op het zuiden. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de tuin en het dal rondom.

Omgeving

De villa ligt in de Sierra Bermeja, één van de mooiste ongerepte gebieden van Andalusië. Voor je boodschappen rijd je in vijf minuten naar Casares, één leuk bergdorp. Ook een rit naar het schilderachtige Gaucín is de moeite waard. In een klein half uur ben je in Estepona en naar Malaga is het ongeveer 50 minuten rijden. Ook Jerez de la Frontera en Ronda zijn goed te bereiken.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over VILLA RAMA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


 

Klik op de foto voor meer informatie over Casares

 

6 personen  
Prijs per week
laag € 770
midden € 930
hoog € 1250
Ligging landelijk