CIEL Y LUZ

Solano (Malaga)

Ze verruilden een jetsetleven en een internationale carrière voor een charmante B&B op het platteland van Andalusië. Met mondiale allure en dito clientèle. Toch staan deze galante gastheren met beide benen op de grond en ze zijn wars van poeha. Want bij TapaLuz, ´luxe B&B met hotelservice`is de klant koning, keizer eigenlijk. Dat voel je al bij aankomst. De ontvangst, de sfeer, de plek, de omgeving en niet te vergeten de entourage. Het klopt als een bus.


Intiem
Terwijl Jean François koffie zet, leidt Luc ons rond. We komen ogen te kort. Dat is nog eens andere koek dan een middagje shoppen bij Ikea. Hier is niks toevallig. De paarse kamer, de kandelaars en kristallen kroonluchters, de vorstelijke fauteuils, de olieverfschilderijen, de immense stierenkop in de eetkamer, het zilver en serviesgoed, de bewerkte kastdeuren. Het interieur verraadt een mondaine levensstijl, maar in deze Andalusische setting krijgt het de uitstraling van intiem en comfortabel.Indeling
TapaLuz bestaat uit twee comfortabele kamers en een suite. Alle met eigen badkamer en inloopdouche, airco en riante boxsprings met zacht linnen. De suite heeft bovendien een ligbad. De kamers worden dagelijks verschoond evenals de handdoeken. Een slimme vondst is de zogeheten ´transitkamer` waar nieuwe gasten eventueel een nachtje kunnen overbruggen. De tuin is tropisch en beschut, het lager gelegen (verwarmde!) zwembad is klein maar groot genoeg. Comfortabel ook, met ligbedden, parasols en een luie zithoek. En de oorverdovende stilte die je overal om de oren slaat.Omgeving
Eenmaal op het terras met rieten stoelen worden we opnieuw geroerd, nu bij de aanblik van het uitzicht. Weids en uitgestrekt, maar ook besloten. Het moet goddelijk genieten zijn als je hier dineert of soupeert onder de sterrenhemel. Luc blijkt een meer dan verdienstelijk kok en verwent zijn gasten graag. Alleen het beste is goed genoeg, tot en met het servies en tafellinnen. Tot onze grote verrassing kunnen omwonenden ´s avonds ook aanschuiven. We reserveren meteen een avond in september.TapaLuz ligt in Solano, een klein vriendelijk gehucht in landelijk Axarquía aan de rand van natuurpark Montes de Malaga. Colmenar is het dichtst nabijgelegen dorp en ligt op een kwartiertje rijden. Naar Malaga en het vliegveld is het 40 minuten.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CIEL Y LUZ? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Klik op de foto voor meer informatie over Colmenar

 

 

 

 

 

 

6 personen  
Prijs per nacht
kamer € 80
suite € 110
Ligging landelijk