CASANOVA

Periana (Malaga)

Dit royale Spaanse landhuis valt in de categorie – wat sommige fancy websites zouden omschrijven als een boutiquewoning. Ook al houden we niet zo van de term, een huis als dit stellen we ons daar wel bij voor. Spaans van herkomst, maar met een elegante mix van stijlen, materialen en decoraties. Beetje Frans, beetje Moors, maar het is vooral de persoonlijke smaak van de eigenaren die de toon zet. Een huis dat past als een jas en hoort bij de omgeving waarin het staat. Die is landelijk, lieflijk en dramatisch tegelijk. Andalusiè op zijn best!Indeling
Het huis biedt ruimte aan maximaal 6 personen, met 3 badkamers en 3 slaapkamers. De master bedroom met badkamer en suite beslaat de gehele bovenverdieping. De twee privéterrassen bieden een prachtig uitzicht. De entresol herbergt de twee andere kamers, waarvan een met tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden.
De woonkamer en keuken zijn ruim en comfortabel. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming. Het zwembad en terrassen worden omringd door oleanders, palmbomen en andere tropische planten.

Ligging
Het huis is prachtig gelegen in de bergen tussen Periana en La Viñuela, temidden van de olijf- en amandelbomen. Vanaf het vliegveld van Malaga is het 50 minuten, naar de kust 20 minuten rijden. In het nabijgelegen Periana vind je supermarkten, terrasjes, een postkantoor, een apotheek en alle andere basisvoorzieningen die (vakantie)mens nodig heeft.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CASANOVA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : 0034 952031341.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

Klik op de foto voor meer informatie over Periana

 

 

 

 

 

 

 

 

6 personen  
Prijs per week
juni-sept  € 1100
okt-mei  € 875
Ligging landelijk