CANTE JONDO

Sedella (Málaga)

 

6 personen      
Prijs per week 1-2 pers. 2-4 pers. 5-6 pers.
Laag €  750 €  850 €  950
Midden € 1000 € 1100 € 1250
Hoog € 1650 € 1650 € 1650
Eindschoonmaak €  100    
Borg € 200    
Ligging landelijk    

 

Een aanwinst van formaat. Het overtrof onze stoutste verwachtingen toen we deze prachtige en verrassende villa in de heuvels achter Canillas de Aceituna bezochten. Een stoer fort aan de voorzijde, een veilig heenkomen aan de achterkant. Met een tuin om jaloers op te worden en een zwembad waar geen eind aan komt. Om van de rest maar niet te spreken.

Op hun zoektocht naar de ideale vakantiestek in het achterland van Andalusië, diende zich maar weinig moois aan. Tot de eigenaren deze prachtige heuvel in het vizier kregen. Weliswaar zonder huis maar wel met een bouwvergunning en een fenomenaal uitzicht. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze sloegen aan het tekenen en langzaam ontstond het ontwerp voor deze verrassende vakantievilla. Stoer en ruim, maar ook licht en transparant; binnen en buiten vloeien moeiteloos in elkaar over. De inrichting is een leuke mix and match van eigentijdse en persoonlijke accenten en maken dit huis tot een aangenaam oord waar je je onmiddellijk thuis voelt.

Indeling
Op de begane grond bevinden zich de ruime woonkamer en compleet ingerichte keuken. Drie openslaande deuren leiden naar het terras en de weelderige mediterrane tuin. De door een gang gescheiden slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen douche- en toiletruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee andere slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, douche en toilet. Beide kamers hebben openslaande deuren naar het terras over de volle breedte van het huis. De infinity pool ligt bewust een niveau lager, het gaat naadloos over in de omgeving. Binnenshuis vind je eigentijdse voorzieningen zoals Internet, satelliet tv, dvd- en cd-speler, een aansluiting voor je iPod, een vaatwasser en een wasmachine.

Ligging
Het huis ligt in de streek la Axarquía aan een goed begaanbare onverharde weg van ruim 3 kilometer. De bergachtige omgeving, aan de voet van de Sierra Tejada y Almijara, heeft een afwisselende flora en fauna. In de verte glinstert nog net de Méditerranée. Het meest nabijgelegen dorp, Sedella ligt op 10 minuten rijden. Je vindt er winkels, bars en restaurants. Voor een dagje strand en je grote boodschappen rijd je in 40 minuten naar Torre del Mar. Het vliegveld van Malaga ligt op 60 minuten rijden.

JA LEUK! INFORMEER MIJ OVER DE BESCHIKBAARHEID!

Klik op de foto voor meer informatie over Sedella