CORTIJO BLANCO

Periana (Malaga)

 

2-4 personen  
Prijs per week
Laag € 600
Hoog € 850
Midden € 700
schoonmaak € 75
Ligging landelijk

 

Een weekje of langer leven tussen de Spanjaarden? Deze leuke vakantiewoning ligt in een klein Spaans gehucht tussen vier andere huizen. Het uitzicht is ongeëvenaard en het leven heerlijk ongecompliceerd. Behalve het meer van La Viñuela zie je vanaf je terras de Middelllandse Zee, leuke witte dorpen zoals Comares en duizenden fonkelende lichtjes als het donker wordt en mucho mas. Dat is pas het èchte Spanje!

 •  

 • Indeling
  Het bestaat uit 3 verdiepingen: de entree met een kleine trap naar boven naar de woonkamer, eethoek en keuken en een ruim (deels overdekt terras) met plungepool waarin je het Olympisch record niet zult verbreken maar waarin je op een warme zomerdag wel heerlijk verkoeling vindt. Een volgende trap gaat naar de bovengelegen slaapkamer met badkamer en suite en openslaande deuren naar een tweede terras. Vanuit je bed heb je een fantastisch uitzicht op de omgeving. Vanaf de entree gaat er een tweede trap naar de onderliggende tweede slaapkamer met eigen badkamer. Ook een wasmachine en satelliet tv zijn aanwezig.  Een paar huizen in het gehucht worden tijdelijk bewoond door een Engelsman en Fransen, twee andere door Spanjaarden, eenvoudige oudere mensen die het gezellig vinden als je er bent en die je - als ze je echt mogen- misschien zelfs wat groenten uit eigen moestuin aanbieden. Zoals overal op het platteland blaft er af en toe een hond maar verder is het hier muisstil en simpelweg genieten geblazen


     Ligging
  Het huis ligt in La Axarquía, een paar kilometer buiten Periana. Je vindt er totale rust, ruimte en stilte in een overweldigend landschap. Je kunt er heerlijk wandelen of uitstapjes maken naar het leuke Alhama de Granada, het betoverende landschap rond Zafaraya, het levendige Periana en andere omliggende bergdorpen. Naar de kust is het een half uur rijden met plaatsen als Torre del Mar, Nerja (3 kwartier) en Frigiliana (3 kwartier). Malaga en het vliegveld liggen op een half uur rijden.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie over CORTIJO BLANCO? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Vraag/opmerking  Klik op de foto voor meer informatie over Periana