HOTEL LAS ERRIZAS

Alcalá del Valle (Cádiz)

 
1-40 personen
Kamer per nacht
2 personen € 49,00
1 persoon € 42,50
kinderbedje gratis
Ligging landelijk

Op het land waar het leven goed is. Dat hebben Jaap en Femke goed begrepen toen zij het stokje van Hans en Siska overnamen. Deze Amsterdamse horeca-ondernemers met een getraind oog voor plekken met potentie, hadden het hotel al een flinke boost gegeven. Jaap en Femke hebben er nog een schepje bovenop gedaan. Ze hebben bakken ideeën en inspiratie. Naast de prachtige ligging en de uitstekende faciliteiten biedt het hotel volop mogelijkheden voor actief en passief genieten. Met een vette Bourgondische knipoog.

Indeling
Het hotel heeft internationale allure maar de sfeer is er heerlijk ongedwongen en gezellig. Precies zoals wij Nederlanders dat willen als we op vakantie gaan en ook steeds meer Spanjaarden. De 20 kamers hebben ieder een eigen sfeer met een artistieke Moorse ´touch` en zijn van alle gemakken voorzien, zoals een eigen badkamer, airco en tv. Alle kamers hebben ook een eigen zitje op het terras of balkon.

Vermaak
Het hotel heeft drie zwembaden waarvan het grote bad  ´s zomers ook toegankelijk is voor de Spaanse omwonenden. Ook zijn er twee tennisbanen en allerlei andere mogelijkheden voor actief en passief vermaak, zoals paardrijden in de bergen, een excursie naar een bodega of traditionele varkensfokkerij, leuke workshops en meer. Jaap en Femke hebben bakken  inspiratie en plannen. Wat dacht je van je bruiloft of andere mijlpaal? De romantiek ligt voor het grijpen met dit uitzicht. Ook als gewone hotelgast kom je niets te kort.. De restaurantkeuken is modern mediterraans, eenvoudig, maar altijd vers en smaakvol.


Ligging
Het hotel ligt in de Serrania de Ronda, op loopafstand van het leuke en mooie pueblo blanco Alcalá del Valle en Setenil, het beroemde dorp met de overhangende rotsen en grotwoningen. Je zit in een mum van tijd in Ronda en andere plaatsen die er in Andalusië toe doen zoals Cádiz, Sevilla, Jerez, Malaga, de kust en andere mooie witte dorpen, allemaal op ongeveer 1 uur rijden bij je vandaan.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HOTEL LAS ERRIZAS? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over Alcalá del Valle