CORTIJO LA CEPA

Riogordo (Malaga)

Je zult er maar wonen, in deze prachtige Andalusische villa. Karakteristiek, groot en bijzonder, maar ook typisch Spaans. Niet bepaald wat je noemt dertien uit een dozijn. Een heerlijke vakantievilla voor maximaal 14 personen, natuurlijk met zwembad en twee plungepools! En in 2011 werd hier de nieuwe zomerhit van Nick en Simon opgenomen, 'Een zomer lang'.

Indeling
De villa bestaat uit het hoofdhuis en twee appartementen die samen plaats bieden aan 14 personen. Eigenlijk zijn het drie huizen die op zichzelf staan waardoor iedereen voldoende privacy heeft. De beide appartementen, de Witte Druif  en de Rode Druif  ieder over twee slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer, eethoek en keuken. Behalve een terras met uitzicht en een vaste bbq hebben ze beide een plungepool waar je heerlijk een privébad kunt nemen met uitzicht op de bergen. Maar er is ook een groot zwembad voor gezamenlijk gebruik met uiteraard ligstoelen rondom.

Het hoofdhuis bestaat uit een grote woonkamer met dito open haard, een ruime keuken en een doorgang naar de drie slaapvertrekken met badkamer en suite die allemaal uitkomen op de patio en een eigen entree hebben.

Ligging
Voor je boodschappen en een terrasje of de markt op woensdag, rijd je in een minuut of tien naar Riogordo. De kust bereik je in iets meer dan een half uur. En vanaf het vliegveld van Malaga is het ongeveer drie kwartier rijden naar dit leuke verstophuis in de heuvels van La Axarquía. Ook de uitvalswegen naar Grananda, Cordobo en Sevilla liggen in de buurt. En als je daar allemaal geen zin in hebt kun je vanaf je terras gewoon genieten van het uitzicht, de rust en de ruimte.

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CORTIJO LA CEPA? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

Klik op de foto voor meer informatie over Riogordo

 

   

 

 

14 personen  
Prijs per week
Laag € 2200
Midden € 2800
Hoog € 3300
10 personen  
Prijs per week
Laag € 2000
Midden € 2400
Hoog € 3000
ligging landelijk

Vraag naar de vroegboekkorting!