CASA EL ALGARROBO

Riogordo (Malaga)

 

Dromen onder de Johannesbroodboom
 

In dezelfde omgeving waar wij vielen als een blok voor Andalusië staat deze leuke, prachtig gerestaureerde B&B. Casa el Algarrobo maakt mooie herinneringen los aan blauwe luchten, zwoele zomeravonden, nachtelijke krekels, eindeloze zwemsessies en dito potjes kaarten. En natuurlijk àltijd met wat lekkers erbij. Zo´n zelfde gevoel kregen we toen we werden verwelkomd door de Belgische Wim en Dorien. En de ezeltjes natuurlijk.

Ga naar de websiteIndeling
Zij kochten deze oude finca en maakten er een juweel van een B&B van. Kosten noch moeite werden gespaard, tot de verlichting langs het terras. Alle 5 kamers van Casa El Algarrobo hebben een eigen (ontbijt)terras, leuke Spaanse details en veel comfort. Er zijn 3 standaardkamers, allemaal met badkamer en suite en 2 grotere kamers met een groot privétterras en geschikt voor maximaal 4 personen. Natuurlijk is er een zwembad met gemakkelijke ligstoelen. Maar er is meer. Zoals het grote gezamenlijke terras met buitenbar en de buitenkeuken. Hier tovert Wim twee keer per week een heerlijk 3-gangen menu op tafel terwijl Dorien zorgt voor de randvoorwaarden daar om heen. Maar...in diezelfde buitenkeuken mag je ook je eigen Spaanse of Hollandse potje koken als je geen zin meer hebt om de deur uit te gaan.

Ligging
Casa El Algarrobo ligt in de Axarquía, verscholen tussen de heuvels van El Terral en de bergdorpen Riogordo en Comares. De Middellandse Zee en het vliegveld van Malaga liggen op 40 minuten rijden. Vanaf hier zijn ook Sevilla, Granada en Cordoba goed te bereiken.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over CASA EL ALGARROBO? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op de foto voor meer informatie over RIOGORDO

 

 

 

 

  

14 personen  
Prijs kamer  nacht
1 persoon € 55
2 personen € 75
3 personen € 105
4 personen € 120
Ligging landelijk