NOG VEEL MEER HUIZEN!

Andalusië

 

Roept u maar!

Ontspanjehier heeft de afgelopen negen jaar een groot netwerk opgebouwd in Andalusië. Behalve de huizen en B&B's op onze website, kennen we nog veel meer leuke, bijzondere en verrassende plekjes in Andalusië. Voor een lang weekend, een hele maand. In de stad of op het platteland. Privé of zakelijk. Laat ons weten waar en wat je zoekt, dan gaan wij voor je aan de slag!

Kom in actie in Andalusië!

Andalusië zit niet alleen boordevol natuur, cultuur en geschiedenis maar ook met heel veel creatieve mensen die allemaal leuke activiteiten organiseren voor in je vakantie. Van een dagdeel tot een hele week. Puur voor je plezier of voor je persoonlijke ontwikkeling. Of voor allebei.You name it en het is er. Van een tapasworkshop  tot een yogaweek. Een fotografiecursus. of een creatieve therapieweek, een zeiltocht of een ballonvaart, een cursus Spaans of flamenco. We denken graag met je mee!

MEER INFORMATIE

Meer informatie over NOG VEEL MEER HUIZEN!? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking