HOTEL ALBERDINI

Cómpeta (Malaga)

 

Prijs per nacht
kamer € 30 - € 50
huisje € 50
extra bed € 10 - € 15
Ligging landelijk

 

Droomland

Ze is minstens zo eigenzinnig als de Spaanse architect op wie haar hotel geïnspireerd is: Antoni Gaudí. Toen de Belgische Inez de kans kreeg om dit bijzondere hotel in Cómpeta over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. De organische vormen en kleurige mozaïeken die je overal tegen komt, spraken haar meteen aan. Ze borduurde op dit thema voort en richtte het hotel naar eigen smaak in. Aan de muur hangen vaak schilderijen van kunstenaars in de omgeving en ook andere creatieve geesten mogen hun werkstukken hier etaleren. Het resultaat moet je met eigen ogen gaan zien!

Eén van de bungalows

Indeling
Het hotel heeft 7 hotelkamers en 4 bungalows, allemaal eenvoudig maar comfortabel.  Het summum is een overnachting in de kleine ronde bungalow met blauw geel interieur. Zo´n bijzonder verblijf vind je niet gauw ergens anders. En voor pas getrouwden die hechten aan tradities, is dit de ultieme bruidssuite. Dit liefdesnestje heeft behalve een rond, ingebouwd bed en een bijzondere instapdouche ook een kitchenette en zithoek. En een fabuleus uitzicht vanaf het terras.Bungalows en kamers
Maar ook de andere drie bungalows van dit leuke hotel zijn de moeite waard. Ze hebben allemaal een eigen kitchenette, badkamer en houtbrander. De hoger gelegen duplex bungalow heeft behalve een kitchenette, badkamer en houtkachel ook een zitkamer. Het tweepersoonsbed staat op de verdieping er boven. De zeven hotelkamers zijn eenvoudig maar gezellig. Ze zijn bedoeld voor twee personen, maar op sommige kamers kan makkelijk een bed worden bijgeplaatst. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De familiekamer voor vier, heeft ook een eigen zithoek.

Restaurant
De gezellige bar en restaurant van het hotel zijn zeven dagen per week open; je kunt er ontbijten, wat drinken en tapas of een dagmenu bestellen. Op verzoek kun je ook een lunchpakket krijgen. Op koudere dagen brandt de haard en op het grote terras aan de voorkant heb je een fantastisch uitzicht.

Ligging
Het hotel ligt in één van de bekendste dorpjes van La Axarquía, aan de voet van de prachtige bergketens Almijara en Tejeida en op maar 20 minuten rijden van zee.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over HOTEL ALBERDINI? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

 

 

 

 

 

 

 

 

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres