DE PARADIJSVOGEL (2)

Torre del Mar

 

4 -6 personen  
Prijs per week
Laag €  850
Midden € 1075
Hoog 01 € 1325
Hoog 02 € 1550
Op aanvraag ontbijt
Ligging kust

 

Blik op oneindig

Want waar je ook kijkt,  overal is hier wat te zien. En wat je ziet is ook allemaal de moeite waard. De zee, de kustlijn tot aan Torremolinos, de heuvels rondom. Bij helder weer kun je zelfs Marokko zien. En de klap op de vuurpijl krijg je ´s avonds als de duizenden lampjes van de lager gelegen bad- en kustplaatsen worden ontstoken. Als je hier niet tot rust komt weten we het niet meer.

Indeling
Behalve een B&B met twee kamers, herbergt deze heerlijke villa ook een zespersoons appartement. Met een oppervlakte van 120 vierkante meter kom je met zijn zessen gemakkelijk uit de voeten. Op de begane grond is de woonkamer (met airco) en open keuken, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. In het souterrain vind je nog eens twee tweepersoons slaapkamers en een tweede badkamer. Behalve het terras van het appartement, mag je ook het grote zonneterras bij het zwembad gebruiken. En als de avond valt, steek je de stenen barbecue in de buitenkeuken aan. Het appartement heeft een eigen inrit en opgang.


Huisbioscoop
Behalve de zon, het uitzicht (op de Middellandse Zee) en het zwembad, vind je hier volop ander vertier. Wat te denken van een beetje sporten in de (gemeenschappelijke) of een fitnessruimte of een filmpje pakken in huisbioscoop? En dankzij wireless internet kun je ook je (vakantie)mail checken of versturen vanaf je eigen laptop. 


MEER INFORMATIE

Meer informatie over DE PARADIJSVOGEL (2)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik op het plaatje voor meer informatie over TORRE DEL MAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Buitenkeuken