NET ALS IN DE FILM (3)

Alhaurin de la Torre

 

Op plaatsen waar je het niet verwacht, ontdek je soms de mooiste dingen. Zo ook deze leuke casita. Qué sorpresa! Het staat op een landgoed aan de rand van Malaga.  De eigenaren zijn Engels en daarom denk je bij het zien van de weelderige tuin even aan het decor van een Engelse kwaliteitsfilm. Die is opgenomen in Andalusië wel tever staan, want zodra je verder kijkt, zie je dat het landgoed een authentiek Spaanse sfeer ademt.

Originele materialen
Lopend over het terrein, wacht je de ene verrassing na de andere. Je herkent direct de voorliefde voor het oorspronkelijke en originele van de eigenaren. Spaanse materialen en meubels zijn speels gecombineerd met elementen uit een Engelse kerk en een Londense school, handbewerkte deuren, stoelen en bedden uit India en andere curiosa van heinde en verre. Alles wat hergebruikt kan worden is benut en waar nodig aangevuld met eigentijdse voorzieningen. In de tuin pluk je vitaminen voor de dag. je vindt er, afhankelijk van het seizoen, sinaasappels, citroenen, advocado´s, walnoten, vijgen, granaatappels en meer. Er  is water in overvloed dankzij een eigen stroompje dat door de tuin loopt en natuurlijk is er een verkoelend zwembad en zeeën van ruimte om je te verstoppen. Que quieres más?

Op het landgoed staan ook nog het hoofdhuis, twee kleinere huisjes met elk twee bedden en douche. En dan is er nog een tweepersoons studio met complete keuken. Je kunt ook het hele landgoed huren met alle bijbehorende voorzieningen, zoals een oefen- en vergaderruinmte. Klik hier voor meer informatie.

Ligging
De Casita en het landgoed liggen heel strategisch, niet ver van de belangrijkste uitvalswegen. Je ben tien minuten in Malaga en vandaar ook naar plaatsen als Marbella (45 minuten)  en Ronda (1,5 uur). Naar Cordoba en Granada is het ongeveer 1,5 uur rijden, naar Sevilla zo´n  2 uur.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over NET ALS IN DE FILM (3)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik (binnenkort) op het plaatje voor meer informatie over Alhaurin de la Torre

 

 

 

 

2-4 personen
Prijs per week
Laag € 660
Midden 780
Hoog 900
Prijs per nacht
Laag € 90
Midden € 110
Hoog € 130


 


Lekker buiten eten


Ook hier een authentieke sfeer


Zitje bij de keuken