NET ALS IN DE FILM (1)

Alhaurin de la Torre

 

Voor alle markten thuis

Een bedrijfstraining, yogasessie, romantische bruiloft of groots familiediner, de setting van deze voormalige boerenhoeve onder de rook van Malaga is er helemaal geknipt voor. De ruimte waar je overdag hebt vergaderd, verandert ´s avonds in een balzaal van formaat. Voor alles kan gezorgd worden, van de beamers voor je productpresentatie tot de catering na afloop. Klik hier voor meer informatie over deze multifunctionele plek.

Maatwerk
Het landgoed bestaat uit verschillende vertrekken, ruimten en verblijven. Er kunnen maximaal 20 personen overnachten, maar de maximale capaciteit  bedraagt tussen de 80 (binnen) en 200 personen (buiten). Verblijf kan zowel op basis van zelfverzorging als met volledige catering, aankleding en voorzieningen etc..In overleg is bijna alles mogelijk.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over NET ALS IN DE FILM (1)? Een reservering maken? Gewoon een vraag of advies voor jouw specifieke situatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : +34 677107363.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking


Klik (binnenkort) op het plaatje voor meer informatie over Alhaurin de la Torre

 

 

20 personen  
Prijzen per week
Voor € 3680
Midden € 4260
Hoog € 4840
Laag € 3100
Prijzen per nacht
vanaf € 505
Ligging landelijk