LOS CEREZOS

La Higuera (Málaga)

6 personen  
Prijs per week
laag € 700
midden € 800
hoog € 900
Ligging landelijk

 

Zo heerlijk rustig


Een typisch vakantiehuis voor een groot gezin. Of twee kleine. Nou ja, welk reisgezelschap je ook kiest, in deze landelijke villa aan de voet van El Torcal kom je gegarandeerd aan rust en vakantie toe. Misschien moet je de eerste dagen zelfs wennen aan de stilte, zo heerlijk rustig is het hier. Geen geluid van auto´s op een snelweg in de verte, geen lawaai van buren, hooguit dat van de krekels en een enkele boer op zijn trekker. En ´s nachts slaap je als een roos. Wat wil een mens nog meer?


Indeling
Een groot zwembad misschien? Ook dat is er. Net zoals een heleboel ruimte rondom. En natuurlijk een barbecue voor het ultieme vakantiegevoel. Het huis zelf heeft een fijne woonkamer waar de grote schouw met open haard domineert. De open keuken is praktisch en netjes en heeft behalve een vaatwasser ook een wasmachine. Alle drie de slaapkamers hebben een eigen badkamer, waarvan één met ligbad en hydro massage. Behalve een satelliet tv met video en dvd en een muziekinstallatie, heeft het huis ook Internet. Voor koelere avonden is er behalve de open haard ook verwarming met elektrische radiatoren. Waarmee dit huis ook aantrekkelijk is voor andere maanden dan de zomer. Extra pluspunt is dat de villa ook toegankelijk is voor rolstoelen. 

Ligging
Overbodig om te zeggen dat je uitzicht adembenemend is en uitnodigt tot lange wandelingen. In de buurt zijn verschillende wandelroutes zoals de historische Ruta de la Escaleruela ten oosten van El Torcal op 1000 meter boven zeeniveau.
Leuke stadjes zoals Antequera en Archidona liggen op nog geen half uur rijden en binnen drie kwartier zit je in Granada en binnen amper een uur in Cordoba. Naar Malaga en de kust is het ongeveer drie kwartier rijden.

STUUR DOOR

Naam

E-mailadres