CORTIJO VALVERDE

Alora (Malaga)

CORTIJO VALVERDE
V.a. Ä 96 - 14 PERSONEN - ZWEMBAD
Als niemand je er op attendeert, vind je het nooit, dit kleine plattelandshotel. Gelukkig zijn wij er om dat voor je te doen.

BEKIJK

HET VERLOREN PARADIJS

Conil de la Frontera (Cadiz)

HET VERLOREN PARADIJS
V.a. Ä 60 - 20 PERSONEN - ZWEMBAD
In alles proef je hier de sfeer van zuidelijk Spanje: ongedwongen, zuidelijk en gastvrij. Maar behalve dat vind je er ook rust en ruimte. Als je niet gevonden wilt worden, dan gebeurt dat ook niet.

BEKIJK

HOOPOE YURT HOTEL

Cortes de la Frontera (Malaga)

HOOPOE YURT HOTEL
Ä 115 - 8 PERSONEN - ZWEMBAD
Met kamperen zoals vroeger met je ouders heeft dit weinig te maken, de tent is de enige gelijkenis. En misschien het gevoel dat je niet dichter bij de natuur kunt komen dan hier,

BEKIJK

HOTEL ALBERDINI

Cómpeta (Malaga)

HOTEL ALBERDINI
V.a. Ä 30 - 25 PERSONEN - ZWEMBAD
Ze is minstens zo eigenzinnig als de Spaanse architect op wie haar hotel geÔnspireerd is: Antoni GaudŪ. Toen de Belgische Inez de kans kreeg om dit bijzondere hotel in Cůmpeta over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken.

BEKIJK

HOTEL LAS ERRIZAS

Alcalá del Valle (Cádiz)

HOTEL LAS ERRIZAS
V.a. Ä 49 - 40 PERSONEN - ZWEMBAD
Op het land waar het leven goed is. Dat hebben Jaap en Femke goed begrepen toen zij afgelopen zomer dit streekhotel in de buurt van Ronda overnamen.

BEKIJK

MARAVILLA VERDE

Puerto Serrano (Malaga)

Maravilla Verde
V.a. Ä 75 - 20 PERSONEN - ZWEMBAD
īHet groene wonder`. Tja, wij snappen wel waarom de eigenaren deze naam hebben gekozen. Gelegen tussen twee natuurparken -Sierra de Grazalema en Sierra de San Juan.

BEKIJK

NOG VEEL MEER HUIZEN!

Andalusië

NOG VEEL MEER HUIZEN!
Behalve het aanbod op onze website, kennen we nog veel meer leuke huizen. Vraag het je persoonlijke reisgids in AndalusiŽ!

BEKIJK

TOP RURAL

Riogordo (Malaga)

TOP RURAL
Alsof je de sprookjes van duizend en ťťn nacht in het echt beleeft. Maar dan in de twintigste eeuw. Nadat je vier suites van dit luxehotel hebt gezien, ben je de eerste tien minuten sprakeloos. Verrassend, vrolijk, anders, eigentijds, eclectisch,

BEKIJK