CASAS MONTEJAQUE

Montejaque (Malaga)

CASAS MONTEJAQUE
V.a. Ä 450 - 2 PERSONEN - ZWEMBAD
Als je rust zoekt, maar het niet erg vindt om buren te hebben, kun je hier prima zijn. Dit kleine typisch Spaanse vakantiecomplex ontdekten we bij toeval.

BEKIJK

DE GOUDEN HARP

Campillos (Malaga)

DE GOUDEN HARP
V.a. Ä 299 - 2 PERSONEN
Vanaf je eigen hoogzit genieten van de adembenemend mooie natuur en de stilte rondom. Alleen zit je in dit geval niet in een wiebelige constructie maar is je onderkomen een comfortabel appartement.

BEKIJK

DE PARADIJSVOGEL (2)

Torre del Mar

DE PARADIJSVOGEL (2)
Zet je blik op oneindig, want welke kant je ook op kijkt, er is hier altijd en overal wat te zien. En wat je ziet is ook echt allemaal de moeite waard. De zee, de kustlijn tot aan Torremolinos, de heuvels rondom, de verlichting in de tuin en verderop. Bij helder weer kun je zelfs Marokko zien.

BEKIJK

EL AZAHAR

Alora (Malaga)

EL AZAHAR
V.a. Ä 560 - 2 PERSONEN - 1 SLAAPKAMER
Er gaat niets boven de geur van een zwoele zomernacht in AndalusiŽ. Nou, die ga je hier vanaf je terras vanzelf ervaren. En het geluid van de krekels krijg je er gratis bij.

BEKIJK

FINCA SERRATO

Olias (Malaga)

FINCA SERRATO
Je krijgt meteen zin om aan te schuiven aan de lange buitentafel om daar de rest van je vakantie te blijven zitten. Want het sfeertje is hier heerlijk Mediterraan.

BEKIJK

HACIENDA GUARO VIEJO

Guaro (Malaga)

HACIENDA GUARO VIEJO
Kindvriendelijk en gastvrij. Als er een prijs zou bestaan voor de meest gastvrije Nederlanders in Spanje, zou dit echtpaar wat ons betreft in de prijzen vallen. Wat werden we hier hartelijk ontvangen! De Spaanse roots van eigenaar Gerrit, wiens ouders uit

BEKIJK

HEMELSE HEUVELS

Vva de la Concepción (Malaga)

HEMELSE HEUVELS
Een zeilboot of AndalusiŽ. Ruim twintig jaar geleden ontdekten de eigenaren dit ongerepte natuurgebied in het hart van AndalusiŽ. Ze lieten hun plannen voor een wereldreis varen en

BEKIJK

HUIS VAN DE NONNEN

Periana (Malaga)

HUIS VAN DE NONNEN
V.a. Ä 280 - 2 PERSONEN- ZWEMBAD
De naam van dit logement herinnert in niets aan het kloosterleven, behalve misschien dat je vredig en stil wordt van de omgeving waarin het zich bevindt.

BEKIJK

LA PURA VIDA

Álora (Malaga)

LA PURA VIDA
V.a. Ä 425 - 16 PERSONEN - ZWEMBAD
Onbezorgd genieten op het platteland van AndalusiŽ. Wie wil dat nou niet? Ook je kids zullen het hier leuk vinden, want er is ruimte en vertier genoeg.

BEKIJK

NET ALS IN DE FILM (3)

Alhaurin de la Torre

NET ALS IN DE FILM (3)
Op plaatsen waar je het niet verwacht, ontdek je soms de mooiste dingen. Zo ook deze leuke casita. Quť sorpresa! Het staat op een landgoed aan de rand van Malaga. De eigenaren zijn Engels en daarom denk je bij het zien van de

BEKIJK

NOG VEEL MEER HUIZEN!

Andalusië

NOG VEEL MEER HUIZEN!
Behalve het aanbod op onze website, kennen we nog veel meer leuke huizen. Vraag het je persoonlijke reisgids in AndalusiŽ!

BEKIJK

PUERTO ALTO

Estepona (Málaga)

PUERTO ALTO
Een zeiljacht, een cruiseschip, een vrachtboot. Dat is zoal wat er voorbij vaart op een gewone dag. Het hele jaar rond, want dit 6-persoons huis ligt pal aan zee, aan de oude haven van Estepona. Je ideale dag begint met

BEKIJK

RIO VERDE

Alfernate (Málaga)

RIO VERDE
V.a. Ä 390 - 4 Personen
Dit eenvoudige maar leuke appartement is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen in de omgeving. De eigenaren hebben diverse routes voor je klaar liggen.

BEKIJK

VILLA DAMARA

Albox (Almeria)

Villa Damara
V.a. Ä 535 - 11 Personen.
Een luxe oase van rust en ruimte in het hart van Almeria.

BEKIJK